Suroviny:
olivový olej za studena lisovaný
sůl
česnek
čerstvá bazalka
sladká rajčátka
bageta
........................................................................
1. Do hmoždíře vložíme hrst bazalkových lístků s nasekaným česnekem a podrtíme. Pokud hmoždíž nemáte ;), bazalku s česnekem jednoduše jemně rozkrájejte, případně bazalku natrhejte.
2. Přidáme olej, sůl, nadrobno nakrájená rajčátka a promícháme.
3. Rozložíme na křupavou opečenou bagetu.
4. Ihned sníme;)
olivový olej za studena lisovaný
sůl
česnek
čerstvá bazalka
sladká rajčátka
bageta
........................................................................
1. Do hmoždíře vložíme hrst bazalkových lístků s nasekaným česnekem a podrtíme. Pokud hmoždíž nemáte ;), bazalku s česnekem jednoduše jemně rozkrájejte, případně bazalku natrhejte.
2. Přidáme olej, sůl, nadrobno nakrájená rajčátka a promícháme.
3. Rozložíme na křupavou opečenou bagetu.
4. Ihned sníme;)
Komentáře
Okomentovat