Použitá literatura

D. Lánská a kolektiv: Koření pro každé vaření, 1990
R. Haigh: Zdravá kuchyně,1992
L. Bremnessov: Bylinář, 2003
http://www.wikipedie.cz 
S. Skorňakov, J. Jeník, V. Větvička: Zelená kuchyně, 1991
http://www.pssp.cz
V. G. Rubcov, K.Beneš: Zelená lékárna, 1984
U. Braunová-Bernhartová: Bylinky a koření, 2005
A. Příhoda: Léčivé rostliny, 1980
B. Hruška: Jak se léčit rostlinami, 2011
R. S. Morse: Syrová strava a bylinky pro dokonalou buněčnou regeneraci, Eminenet, 2006
D. Lánská: Zelené koření, Zemědělské nakladatelství Brázda, 1991
Ellen Duganová: Pěstujeme magické rostliny, 2009
Elizabeth J. Hall, článek z časopisu Journal of Health & Healing
E. Lambert Ortiz: Encyklopedie koření, bylinek a pochutin, nakladatelství Příroda, Bratislava, 1997
Jiří Janča, Josef A. Zentrich: HERBÁŘ LÉČIVÝCH ROSTLIN 1.-7. DÍL, Eminent, Praha,1995-1999
Jiří Bodlák: Byliny v léčitelství, v kosmetice a v kuchyni, 2005
Alberts Mullen Spohn: Léčivé stromy a keře
Eva Maria a Wolfgang Dreyerovi: Bylinky, plody a houby
Penelope Odyová: Velký atlas léčivých rostlin






Komentáře